skip to Main Content
06 – 293 340 36 info@monsterslush.nl
Monsterslush, specialist in slush-machines, slushsiropen en slushtotaalconcept

Over ons

MonsterslushTM werd begin jaren negentig in Neuss Duitsland opgericht en is uitgegroeid tot de toonaangevende leverancier van slushsiropen.

MonsterslushTM presenteert zich in 15 grote pretparken in Duitsland w.o.: Movie World, Phantasialand, Heide Park Soltau en Schloss Thurn.

Internationaal heeft MonsterslushTM een vertegenwoordiging in Nederland, Polen, Zweden, Spanje, Slovenië en Griekenland.

Doordat MonsterslushTM zijn siropen uitsluitend produceert op basis van vloeibare suiker, staan wij garant voor een goede smaakbeleving. Wij leveren Slush-smaken voor jong en oud.

Naast de vertrouwde vruchtensiropen, hebben wij ook Milkslush, in de smaken: Ice Coffee, Chocolade, Witte Chocolade en Cappuccino en Frozen Cocktails in ons assortiment. MonsterslushTM is daardoor zeer goed inzetbaar in pretparken, cafe’s, restaurants, zwemparadijzen, sportcomplexen, indoor speelplaatsen, school kantines etc…

MonsterslushTM werkt uitsluitend met de aantrekkelijke Speedy Maxx machines, die al meer dan 25 jaar hun betrouwbaarheid hebben bewezen.

Monterslush | Over Ons