skip to Main Content
06 – 293 340 36 info@monsterslush.nl
Monsterslush, specialist in slush-machines, slushsiropen en slushtotaalconcept

Twents Iced Beer

Midden april 2016 hebben Frank Hendriks van de Twentse Bierbrouwerij en Roel Nijhof van Monsterslush de koppen bij elkaar gestoken en samen een nieuw concept ontwikkeld: Twents Iced Beer. Na 2 weken van test en proeven was het product zover dat het gepresenteerd kon worden op de Horecavakbeurs “Heerlijk Horeca “in het Hazemeijerpand te Hengelo.

Wat is Twents Iced Beer?
Het Iced Beer is een granita van speciaalbier en een base en wordt vervaardigd in een Granitamachine ook wel Slushijsmachine genoemd. Als je de componenten Twents bier vanuit de tap en base in een uitgebalanceerde verhouding in de machine laat koelen ontstaat er een mooie zalvige smoothie die de smaak van het bier in zijn waarde laat.

Be Base is een uitgebalanceerde drager die ervoor zorgt dat het Twents Iced Beer zijn goede consistentie krijgt en behoudt in de machine. Deze consistentie is belangrijk voor het mondgevoel (ijssnippers nemen het tintelende gevoel van koolzuur over) en de base zorgt ook voor het behoud van smaak en kleur.

De Twentse Bierbrouwerij levert als enige brouwerij in Nederland naast Rosébier ook  Radler op fust. Je kunt dus ook Het Twentse Iced Beer verkrijgen in de smaken Radler en Rosébier. Monsterslush Nederland levert de machines en de uitgebalanceerde base voor Twents Iced Beer.

Voor dit concept maken wij gebruik van de Speedy Maxx granita/slushmachines. Deze machines hebben zich bewezen in kwaliteit en betrouwbaarheid door hun inzet in de meest toonaangevende pretparken in Duitsland.

Neem contact met ons op!
Monsterslush Nederland:
0546 – 442 728
info@monsterslush.nl

Monsterslush | Twents Iced Beer

De Twentse Bierbrouwerij:
074 – 250 06 81
info@twentsebierbrouwerij.nl
info@twentsproeflokaal.nl

Monsterslush | Twents Iced Beer